Köpa elcykel i vanlig affär

Man vet att en produkt är på väg att bli vanlig när den finns att köpa på Biltema. Just nu så har det nämnda företaget satsat på att sälja cyklar som till viss del drivs med el. Varje år i mars – april så ger man ut en katalog och skickar ut som reklam till varje hushåll. I denna katalog kan man nu se att Biltema säljer en elcykel. Den kostar inte så mycket heller. Cykeln ligger dock ett par tusenlappar över alla andra cyklar som säljs i deras butiker. Priset ligger på ca: 7000 kr. Det är ungefär vad en cykel kostar om man ska köpa den i en märkesbutik. Jämför man med det så är det ganska humana priser. Vad får man då när man köper en elcykel från Biltema?

Cykeln har en 24 volts motor och ett batteri med 1 Ah. Cykeln är 28” för både dam och herr. Den har allt som en vanlig cykel har, och den är dessutom godkänd enligt alla gällande regler som finns i Sverige. Cykeln är pedalassisterad vilket betyder att cykeln inte går av sig själv, du måste hjälpa till lite för att den ska drivas. Men du kan välja hur mycket. Har du bråttom eller är lite trött kan du slå på strömmen, då känns det istället som att man flyger fram.

Personer som har testat cykeln säger att den verkligen fungerar och att det inte alls känns tungt att trampa när motorn arbetar. Värt att nämna är också att cykeln inte kräver något körkort. Det är bara att tuta och köra!

Comments are closed