MC Mässan 2014 i Göteborg

MC Mässan i Göteborg är Sveriges största motorcykelmässa där tusentals besökare samlas varje år för att träffa branschfolk och andra motorcykelintresserande privatpersoner. MC Mässan anordnas varje år i januari och nu 2014 så var det dags att öppna portarna vid Svenska Mässan på Mässans gata i Göteborg.

Under årets MC Mässa så fick man hela 43 005 besökare som vandrade runt inne under mässans fyra dagar. Det var fullsatt nästan hela tiden och mässan blev en succé.

MC Mässan anordnades 23-26 januari 2014.

Mässan hade många stora märken som ställde ut i montrar och visade upp nyheter och aktuella motorcyklar samt mopeder. Märken som fanns på 2014 års MC Mässa var:

BMW
Ducati
Harley-Davidson
Honda
Indian
Kawasaki
KTM
MV Agusta
Suzuki
Triumph
Yamaha

Sedan fanns det fler företag som säljer tillbehör och andra attiraljer för motorcyklar på mässan. I år hade man två våningar som var dedikerad för MC Mässan enbart. Förutom företagen som ställer ut på mässan så fanns det också en hel del underhållning. Cirkus Spektakulär är en 50 min lång show som ingen mindre än den stora världsstjärnan Joe Labero medverkar i. Tillsammans med honom så kan man se Rackartygarna, Lazy Joe & Dirty Dennis, Andreas Lindqvist.

Rackartygarna är en grupp grabbar som har blivit kända genom Youtube. Precis som Pewdiepie har man gjort sig ett namn på denna stora sida på nätet. Man tog även hem pris för bästa Actionkanal på Sveriges första gala för svenskar på Youtube, Guldtuben.

Här kommer ett videoklipp från MC Mässan och Cirkus Spektakulär med Joe Labero, Rackartygarna, Lazy Joe & Dirty Dennis och Andreas Lindqvist

Comments are closed