Motormännens riksförbund, organisationen på bilistens sida

www.motormannen.se hittar du motormännens riksförbund, en organisation som vet hur viktigt bilen är för alla människor som tar sig till jobbet varje dag, och för de som arbetar med trafik och tronsporter varje dag. Motormännen står på bilistens sida, och försöker granska och avslöja brister och fel gällande trafik och våra vägar.

Genom att vara ett organ med många medlemmar, får Motormännen den kraft som behövs när det kommer till och gäller att påverka vad som händer med beslut och politik kring vår trafik, fordon och lagstiftning rörande yrkesförare och vanliga bilister.

Motormännen står som ett kraftpaket inom Svensk trafik med nyheter, rådgivning och påverkan som sina tre grundpelare. I övrigt så ger ett medlemskap i motormännen kraftiga rabatter, som gör att du som bilist kan tjäna tusenlappar genom ett medlemskap som ger dig möjlighet att utnyttja Motormännens samarbetspartners rabatter genom deras hemsida.

Detta får du som medlem i Motormännen

Du får i första hand ett starkt förbund som står bakom dig som bilist, och värnar om dina rättigheter och fördelar. Du får egna login sidor där du kan ha kolla på din information, dina nyheter och kostnader, samt eventuella order. Som medlem hos Motormännen får du också Tidningen Motor som ger dig även här nyheter, trafiksäkerhetsråd, konsumenttester och mycket mera. Tidningen ges ut tio gånger per år.

Ett medlemskap ger dig och hjälp och råd vid eventuella problem som kan uppstå i olika situationer för dig som bilist. Du får också kraftiga rabattpaket på t.ex. internationellt körkort, billån, hyrbil och betalkort samt mycket mera. Bra erbjudanden på försäkringar, som i vanliga fall är en dyr historia för bilisten, finns också via ett medlemskap i Motormännen. Ett medlemskap kan betalas enkelt via autogiro, och kostar inte mera än 440 kronor per år.

Bara tidningen Motor, kostar mera än hela årskostnaden för ett medlemskap hos Motormännen. Är du inte redan medlem, eller känner någon som ännu inte har hittat till Motormännen, besök då deras hemsida för att få mer information.

Comments are closed